Tragedija na hrvatskom ostrvu: Muškarac poginuo u padu sa litice, ženu spasava GSS

Borba da se spasi žena još uvek traje

20.09.2024. 18:13
  • Podeli:
pag litica spašavanje HGSS-66ed9ee9c687b.webp Foto: Facebook@HGSS

Jedan muškarac je poginuo prilikom penjanja na opasnu stenu na Pagu, a jednu osobu pokušavaju da spasu, potvrđeno je hrvatskom portalu Index iz Ličko-senjske policije.

Iz policije su naveli da su u 13,32 sata dobili dojavu da su se kod Metajne dve osobe navodno penjale po litici.   

  "Jedna osoba je pala i smrtno stradala. Druga je na litici. Zasad im se ne može prići s kopna, nego samo s morske strane", rečeno je i Ličko-senjske policije.

Na mestu događaja su osim policije i druge hitne službe, pripadnici HGS S, hitna, vatrogasci...

Pokušavaju da priđu litici čamcima s morske strane.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()