Tragičan dan za Gradačac: Dok traje potraga, ubica preti u lajvu na Instagramu

Nakon njegovog oglašavanja u lajvu u trenutku dok za njim traga policija, građani Gradačca su zamoljeni da se sklone na sigurno mesto, a korisne informacije jave policiji

11.08.2023. 13:55
  • Podeli:
policija Lukavac MUP TK foto UNA-648b30686a032.webp Foto: Una

N. S., koji je označen kao brutalni ubica supruge i još najmanje dve osobe ranije danas u Gradačcu i za kojim traga policija i dalje preti putem drušvenih mreža.

"Ko god me ikad prijavio policiji, nije dobro prošao. Možda nekog i nisam stigao, ali sad je kraj", poručio je u videu na Instagramu.

Potom je nabrojao koga je sve ubio u svom pohodu.

"Pucao sam u policajca, ali pobeže. Pobeže sa Škodom, nisam ga mogao stići sa BMW-om", kazao je on.

Nakon njegovog oglašavanja u lajvu u trenutku dok za njim traga policija, građani Gradačca su zamoljeni da se sklone na sigurno mesto, a korisne informacije jave policiji.

Novinarka Radija Gradačac Mehila Kavazović - Hećimović  javila se u program sarajevske N1 i istakla da je ovo tragičan dan za Gradačac, te pozvala građane da se sklone na sigurna mesta jer se, kako je rekla, napolju kreće naoružana osoba. 

Građani su zamoljeni da se, ukoliko imaju korisne informacije, jave policiji.

Ona je rekla i da je danas u Gradačcu pijačni dan, a trenutno vlada muk, što je u suprotnosti sa jutrošnjom gužvom.

Ko je brutalni ubica iz Gradačca?

N. S. koji je jutros ubio svoju suprugu i još nekoliko ljudi u Gradačcu od ranije je poznat organima gonjenja.

On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji ‘Nikita’ sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac G. V.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe E. K. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.

On je više puta privođen zbog tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama.

Osim kriminalnog, ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()