Tragičan kraj potrage nakon poplava kod Konjica: Pronađeno i poslednje telo nestalog

Telo je pronađeno u Jablaničkom jezeru

16.10.2024. 14:26
  • Podeli:
buturović polje poplave bih Armin Durgut pixsell-6706cf3b9047e.webp Foto: Armin Durgut Pixsell

Pripadnici spasilačkih službi pronašli su i poslednje telo za kojim se tragalo u Buturović Polju na području opštine Konjic.

Kako je za N1 potvrdio načelnik Opštine Konjic pronađeno je telo Ahmeta Hakete, 1962. godište.

Njegov nestanak prijavljen je 4. oktobra. Nestao je u Jablaničkom jezeru. Od tada, svakodnevno ekipe pretražuju jezero, a potragu su otežavali brojni nanosi materijala od kuća, drveće, automobili i dr.

Ukupno je u poplavama na području Jablanice stradalo 19 osoba, na području opštine Konjic četiri, a na području opštine Fojnica tri.

Jučer su obavljeni dženaza i ukop za 19 osoba koje su stradale u poplavama na području Jablanice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()