U požaru kod Šibenika nema ljudskih žrtava, četvoro povređenih

Oštećeno je sedam kuća

14.07.2023. 08:12
  • Podeli:
šibenik požar hina via tanjug-64b0e72015fc7.webp Foto: Hina via Tanjug

Potpredsednik hrvatske vlade i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je da u požaru kod  Grebaštice nema žrtava i da je oštećeno sedam kuća, četiri krova i tri fasade.

Ministar je to izjavio nakon što je obišao vatrogasce koji gase požar na terenu, prenela je Hina. Dodao je da je izgorelo i sedam automobila i napomenuo da tek treba utvrditi jesu li svi bili u voznom stanju.

"Oštećeno je nešto manjih privrednih objekata, čini mi se dva ili tri", rekao je, dodavši kako će se to rešiti kad se stanje smiri. 

Naglasio je da nema žrtava i ocenio da imovinska šteta nije velika. 

Prema rečima Božinovića, sada su snage usmerene prema Kalini i Primoštenu. 

Božinović je rekao da uzrok požara još nije utvrđen. 

"Moramo pričekati da prođe neko vreme i videti šta će pokazati istraga", objasnio je on.

Hrvatski mediji izvestili su da su u šumskom požaru povređene četiri osobe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()