Užas na Bajakovu: Hrvatska policajka usmrtila vozača kamiona iz Srbije

Policajka je u punoj brzini naletela na vozača kamiona iz Srbije koji je van vozila stajao

01.08.2024. 19:58
  • Podeli:
hrvatska policija profimedia-646f62402acee.webp Foto: Profimedia

Pripadnica hrvatskog MUP-a na motociklu usmrtila je danas vozača kamiona iz Srbije koji je bio van vozila čekajući da pređe granicu na prelazu Bajakovo.

Prema saznanjima, ona se kretala nepropisnom brzinom i bez kacige.

Hrvatski portali prenose da je tamošnji MUP potvrdio da je došlo do ove teške nezgode.

Kako piše portal Index.hr, nesreća se desila oko 15.45 na auto-putu A3 Zagreb-Lipovac u smeru graničnog prelaza Bajakovo, a policijskoj službenici koja je upravljala motociklom pruža se lekarska pomoć.

O saobraćajnoj nesreći obavešteno je nadležno državno tužilaštvo u Hrvatskoj.

S obzirom na to da je saobraćajna policajka koja je upravljala motociklom službenica vinkovačke saobraćajne policije, uviđaj obavljaju policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, rekli su iz policije za Index.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()