U Split uplovio francuski vojni brod "Žak Ševalije"

Plovilo je dugo 194 metra, a kapacitet posade je 190 ljudi

02.05.2024. 14:33
  • Podeli:
francuski vojni brod LSS Žak Ševalije uplovio u Split, 2 maj 2024 - foto  Ivo Cagalj PIXSELL (1)-663398993b676.webp Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Francuski vojni brod uplovio je danas u Split, a reč je o brodu LSS "Žak Ševalije", koji je snimljen na spoljnom vezu gradske luke u Splitu.

Radi se o brodu za snabdevanje francuske mornarice, koji pod punim opterećenjem može da nosi 31.000 tona.

Brod je dug 194 metra, a kapacitet posade je 190 ljudi, preneo je hrvatski portal 24sata.

LSS "Žak Ševalije" uplovio u Split, foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()