Vatrena stihija u Bjeljini pod kontrolom: Velika šteta, nema žrtava

Izgorele su četiri hale preduzeća Mega-drvo iz Bjeljine, u kojima su se nalazili gotovi proizvodi, poluproizvodi i mašine

09.04.2023. 13:01
  • Podeli:
mega-drvo_bijeljina_pozar (1)-64329c9933ea0.webp Foto: Srna

U požaru koji je buknuo jutros nešto posle šest sati, izgorele su četiri hale preduzeća Mega-drvo iz Bjeljine.

Vatrogasci su stavili pod kontrolu vatrenu stihiju, a u saopštenju načelnika vatrogasne službe se navodi da je pričinjena velika materijalna šteta, ali da nije bilo ljudskih žrtava.

Načelnik bjeljinske Vatrogasne teritorijalne jedinice Mile Spasojević izjavio je da su izgorele hale sa gotovim proizvodima, poluproizvodima i mašinama, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, bjeljinski vatrogasci gasili su požar svim raspoloživim sredstvima i ljudstvom uz pomoć kolega iz Lopara i Ugljevika, a angažovane su i cisterne preduzeća Bjeljina-put.

Saobraćaj se sa magistralnog puta Bjeljina-Brčko preusmerava kroz semberijska sela, pre svega preko Ljeljenče.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()