Velika izlaznost: Do 17 časova u Crnoj Gori glasalo 58,7 odsto glasača

Više glasača nego što je glasalo u pravom krugu i na izborima 2018.

02.04.2023. 17:28
  • Podeli:
izbori crna gora glasanje strahinja aćimović tanjug-64295ded9be2a.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

U drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori do 17 sati glasalo je 58,7 odsto birača, saopštio je danas Centar za monitoring i istraživanje (CeMI).

U prvom krugu 19. marta, do tog vremena glasalo je 52,4 odsto birača, a na predsedničkim izborima 2018. godine 49,5 odsto, prenose Vijesti.

U Crnoj Gori danas se održava drugi krug predsedničkih izbora, a kandidati su Milo Đukanović i Jakov Milatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()