Vozač autobusa koji je sleteo u provaliju na putu Cetinje-Budva lišen slobode: Poginula Podgoričanka i Britanac

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se vozač autobusa N. S. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

20.09.2023. 10:15
  • Podeli:
nesreća Cetinje-Budva YT Radio slobodna Evropa-650aaf8b8fd19.webp Foto: Youtube/PrintScreen/Radio Slobodna Evropa

U autobuskoj nesreći u Crnoj Gori poginuo je državljanin Velike Britanije i devojka iz Podgorice, više njih je povređeno. Vozač se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče dogodila na putu Cetinje - Budva, kada je autobus iz za sada nepoznatih razloga sleteo s puta u provaliju, poginuli su državljanin Velike Britanije (66) i 19-godišnja devojka iz Podgorice.

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se vozač autobusa N. S. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. On je takođe povređen i nalazi se na neurohirurškom odeljenju Kliničkog centra, a, kako se navodi, u zakonskom roku biće priveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

"Po nalogu tužiteljke vozač N. S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i on se obezbeđuje od strane policijskih službenika u Kliničkom centru Crne Gore, te će u zakonskom roku biti priveden na dalju nadležnost postupajućoj tužiteljki", navodi se u saopštenju Uprava policije.

Bilans teškog udesa na putu Cetinje - Budva, kada je autobus sa tridesetak putnika sleteo s puta, jeste dve poginule osobe, četiri teško i više lakše povređenih osoba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()