Vučić čestitao Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima

Milatović je u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori pobedio sa 60 odsto glasova.

03.04.2023. 09:47
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Foto Tanjug_Sava Radovanović-64020b4fcb6b0.webp Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Jakovu Milatoviću povodom izbora za predsednika Crne Gore u kojoj je izrazio uverenje da će pokazati čvrstu volju da građanima Crne Gore obezbedi život u miru i napretku, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

"U Srbiji ćete uvek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja, kao i čvrst  oslonac za miran i stabilan Balkan. Uz čestitke, primite moje pozdrave i izraze posebnog uvažavanja", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Milatović je u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori pobedio sa 60 odsto glasova, dok je njegov protivkandidat bio Milo Đukanović koji je osvojio 40 odsto glasova. 

Predsednik Državne izborne komisije Crne Gore Nikola Mugoša saopštio je da su na izbore izašla 375.853 glasača, odnosno 69,33 odsto, što je pet procenata više nego u prvom krugu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()