Žabljak bez struje: Havarija zbog nevremena, teško da će napajanje biti uspostavljeno do sutra

Usled loših vremenskih uslova došlo je do ispada na distributivnoj i elektroprenosnoj mreži

22.11.2023. 18:59
  • Podeli:
struja-dalekovodi.jpg Foto: Pixabay

Zbog kvara na visikonaponskom dalekovodu kojim se Žabljak napaja iz pravca Brezana, potrošači su bez struje od 15 časova. Pod znakom pitanja je da li će napajanje biti uspostavljeno do sutra, prenose Vijesti.

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) saopšteno je da je usled loših vremenskih uslova došlo do ispada na distributivnoj i elektroprenosnoj mreži na teritoriji Opštine Žabljak.

"Trenutno je bez napajanja električnom energijom područje cele opštine. Ekipe Crnogorskog elektroprenosnog sistema i Crnogorskog elektrodistributivnog sistema su na terenu", saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Opštine Žabljak rečeno je da su svi putevi očišćeni, osim deonice prema Maloj Crnoj Gori.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()