Šapić najavio nastavak radova na novoj autobuskoj stanici na Novom Beogradu

Kako je istakao, kompanija BAS, koja je imala obavezi da uradi ceo taj posao, "do sada to nije uradila"

06.07.2023. 12:45
  • Podeli:
Aleksandar Šapić_Foto UNA-647777ac84843.webp Foto: UNA

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je za ponedeljak najavio nastavak radova na novoj autobuskoj stanici, koja se nalazi na Novom Beogradu.

"Očekujem da će od ponedeljka biti nastavljeni radovi. Po sadašnjim procenama, očekujem da se u roku od šest meseci stara autobuska stanica u potpunosti premesti na Novi Beograd", rekao je Šapić.

Kako je istakao, kompanija BAS, koja je imala obavezi da uradi ceo taj posao, "do sada to nije uradila", kao i da se u "međuvremenu promenilo rukovodstvo BAS-a". 

"Rekao sam direktoru da ću u septembru obići radove. Ako sve bude ispoštovano, očekujem da ćemo u 2024. godinu ući sa novom autobuskom stanicom", rekao je Šapić.

Gradonačelnik je ovo istakao prilikom obilaska rekonstruisanog parka kod Vojne gimnazije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()