Šapić: Obilaznica oko centra grada gotova najkasnije za godinu dana

Izgradnjom magistralnog prstena oko centra grada, kako ističe Šapić, rasteretiće se gradske saobraćajnice

04.10.2024. 12:30
  • Podeli:
aleksandar šapić, 16 sept 2024 - TANJUG STRAHINJA AĆIMOVIĆ-66e7fb5885851.webp Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će u roku od godinu dana biti gotova takozvana obilaznica oko centra grada.

"Ovaj deo grada dobija svrhu koju je trebalo odavno da ima, a to jeste jedna vrsta obilaznice oko centra gde ćete moći sa jednog kraja na drugi kraj Beograda da dođete, a da ne prolazite kroz centar", rekao je Šapić.

Izgradnjom magistralnog prstena oko centra grada, kako ističe Šapić, rasteretiće se gradske saobraćajnice.

On je najavio i da će u toku sledeće godine, kako je dogovoreno sa Beogradom na vodi, biti izgrađena saobraćajnica od Karađorđeve ulice do bulevara Vudroa Vilsona i da će njime moći da se ide sve do mosta Gazela.

Na pitanje novinara da li ostaje pri tome da uskoro počne sa radom i stanica Jug, Šapić odgovara potvrdno i ističe da početak rada ove stranice očekuje za najduže tri meseca.

"Ja se nadam da zato što sam bio tamo, obišao sam i video sam u kom je stanju i stvarno verujem da ćemo, evo za dva do tri meseca, znači do Nove godine najkasnije, pokušati da pustimo, jer će to značajno olakšati ljudima koji žive u ovom delu grada", rekao je Šapić.

On je dodao da će konkretnije informacije o puštanju u rad stanice Jug imati za, kako je rekao, 14-15 dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()