Bogata tradicija praznika: Putin čestitao Prvi maj

Predsednik Rusije, ovim putem čestitao je i Dan proleća

01.05.2023. 14:54
  • Podeli:
vladimir putin reuters (2)-6448d5f58ae2b.webp Foto: Reuters

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Rusima i Federaciji nezavisnih sindikata Rusije praznik proleća i rada i naglasio da ovaj praznik u Rusiji ima veliku i bogatu tradiciju, objavljeno je na sajtu Kremlja.

"Prvi maj u našoj zemlji ima dugu i bogatu tradiciju, koja se zasniva na ljubavi prema stvaralačkom radu, poštovanju profesionalnih dostignuća stručnjaka i dostignuća kolektiva. I danas se reči zahvalnosti odnose na sve koji lično doprinose razvoju države i društva, jačanju ekonomije, industrije i socijalne sfere", navodi se u tekstu.

Ruski predsednik je dodao da posebnu ulogu u tom procesu ima Federacija nezavisnih sindikata Rusije, koja je najveće rusko udruženje sindikata.

Prema njegovim rečima, ono učestvuje u poboljšanju zakonodavstva i mehanizama socijalnog partnerstva, kao i u rešavanju pitanja koja su direktno povezana sa poboljšanjem kvaliteta života ljudi.

Putin je svima čestitao praznik i poželeo uspeh, blagostanje i sve najbolje u životu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()