Boguhuljenje u Americi: Na katolički Uskrs ispred crkve zapaljena prikolica puna Biblija

Iz lokalne policije saopštili su da u incidentu niko nije povređen

01.04.2024. 13:04
  • Podeli:
zapaljene knjige, knjiga, vatra - shutterstock-660a944778682.webp Foto: Shutterstock

Američka policija saopštila je danas da je pokrenula istragu nakon što je prikolica puna Biblija namerno zapaljena ispred crkve u predgrađu Nešvila, u saveznoj državi Tenesi.

Incident se dogodio u nedelju, kada se proslavljao Uskrs po gregorijanskom kalendaru, prenosi Njujork post.

Pastor Greg Lok naveo je u saopštenju da su bezbednosne kamere uspele da snime čoveka koji je dovezao prikolicu punu Biblija, nakon čega ju je zapalio.

Iz lokalne policije saopštili su da u incidentu niko nije povređen, ne iznoseći više detalja o istrazi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()