Broj žrtava u terorističkom napadu u Moskvi porastao na 143

Među njima je petoro dece uzrasta od devet do 16 godina

27.03.2024. 18:45
  • Podeli:
moskva, pucnjava i požar u koncertnoj hali krokus, 22 mart 2024 - foto Profimedia (5)-65fdcff4cffa7.webp Foto: Profimedia

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je danas da je broj poginulih u terorističkom napadu na Krokus siti hol u predgrađu Moskve porastao na 143.

Kako je ranije danas saopštio ruski Istražni komitet, tela 84 žrtve su već identifikovana. 

Među njima je petoro dece uzrasta od devet do 16 godina.

Napad na koncertnu dvoranu Krokus siti u Krasnogorsku kod Moskve dogodio se u petak uveče, kada je nekoliko naoružanih terorista u kamuflažnim uniformama upalo  u objekat i otvorilo vatru na prisutne. 

Oni su aktivirali eksplozivne naprave na više mesta, što je izazvalo požar, usled čega se urušio krov, a koncertna hala je potpuno izgorela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()