Da li joj je kruna bila krajnji cilj? Kamilin sin odgovorio na prozivke princa Harija

Priču o planiranom braku pokrenuo je princ Hari početkom godine

21.04.2023. 08:57
  • Podeli:
princ čarls kamila charles reuters.jpg Foto: Reuters

Sin kraljice Kamile, Tom Parker Bouls ispričao je u jednom podkastu da njegova majka nije imala cilj da postane kraljica.

"Moja majka se udala za čoveka kog je volela", rekao je on.

Ove izjave su u suprotnosti sa onim što je tvrdio princ Hari, koji je u svojoj knjizi napisao da je Kamila dugo igrala igru i da su joj kruna i brak uvek bili krajnji cilj.

Kamila će zajedno sa svojim suprugom kraljem Čarlsom biti krunisana 6. maja u Vestminsterskoj opatiji u Londonu.

Kamilin sin je rekao da mu nije čudno da o majci razmišlja kao o kraljici, jer će ona za njega uvek biti njegov roditelj.

"Ona je još uvek naša majka. Kada kažem naša, mislim na sebe i na sestru", objašnjava on.

Toma i njegovu sestru Lauru Lopez, Kamila je dobila u braku sa penzionisanim britanskim oficirem Endrjuom Parkerom Boulsom. Kamila i on su se razveli 1995. godine, a ona se 2005. godine udala za kralja Čarlsa na građanskoj ceremoniji.

Na pitanje da li je njegova majka uznemirena zbog predstojećeg krunisanja, Tom kaže:

"Mislim da bi svako ko se nađe na njenom mestu bio uznemiren. Ovo je istorijski važan događaj. Mislim da bih se i ja uplašio kada bih morao da nosim drevne haljine", rekao je on.

Tomov najmlađi sin imaće bitnu ulogu tokom ceremonije krunisanja, zajedno sa dvoje dece svoje sestre i princom Džordžom.

On se takođe osvrnuo i na planirane proteste na dan krunisanja koji je najavila antimonarhska grupa "Republika".

"Mi živimo u slobodnoj zemlji. Ako ljudi žele da protestuju, to je njihovo pravo", rekao je Tom.

Priču o planiranom braku pokrenuo je princ Hari početkom godine. On je u svojim memoarima, Kamilu predstavio kao zlikovca. Napisao je da su princ Vilijam i on molili oca da se ne oženi njom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()