Da li se Ilon Mask o planu za Ukrajinu konsultovao sa Putinom: Stigao odgovor milijardera

Internet je danas ponovo 'goreo' - glavna tema je bila navodni izveštaj prema kome se milijarder konsultovao sa Putinom oko svog plana za rešavanje sukoba u Ukrajini

11.10.2022. 20:08
  • Podeli:
elon-musk-reuters-4--1665211088012.webp Foto: Reuters

Mlijarder i vlasnik Tesle Ilon Mask izjavio je danas da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom razgovarao samo jednom, pre oko 18 mjeseci, a ne pre objavljivanja onlajn ankete sa predlogom mirovnog sporazuma između Rusije i Ukrajine.

Nakon izveštaja da je razgovarao sa Putinom pre objavljivanja onlajn ankete, Mask je rekao da to nije istina.

"Razgovarao sam sa Putinom samo jednom i to je bilo pre oko 18 meseci. Tema je bio svemir", odgovorio je Mask putem društvenih mreža na pitanje i izveštajima.

Američki mediji prethodno su javili da je Mask razgovarao sa Putinom pre nego što je objavio anketu na Tviteru o predloženom mirovnom sporazumu između Rusije i Ukrajine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()