Da li ste ikada videli ovakvu gužvu: Štrajk osoblja prekinuo železnički saobraćaj ispod Lamanša

Kompanija je dodala da su sindikati odbili isplatu bonusa od 1.000 evra koju je najavio menadžment, zahtevajući da se taj iznos utrostruči

21.12.2023. 16:09
  • Podeli:
eurotunel, štrajk radnika eurotunela, 21 dec 2023 -  profimedia (2)-6584549292ecf.webp Foto: Profimedia

Neočekivani štrajk francuskih radnika u Evrotunelu koji spaja Veliku Britaniju i kontinentalnu Evropu prekinuo je danas železnički saobraćaj ispod Lamanša.

"Današnji poziv na štrajk od strane predstavnika francuskih sindikata osoblja Evrotunela doveo je do potpunog prekida usluge i zatvaranja naših terminala u Francuskoj i Velikoj Britaniji", rekao je portparol kompanije Getlink koja je operater tunela ispod Lamanša, prenosi Rojters.

Kompanija je dodala da su sindikati odbili isplatu bonusa od 1.000 evra koju je najavio menadžment, zahtevajući da se taj iznos utrostruči.

Železnički operater Eurostar je potvrdio da je saobraćaj ispod Lamanša obustavljen i predložio putnicima da odlože putovanja.

Foto: Profimedia






 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()