Davos: Kod Vučićevog hotela okačena zastava 'velike Albanije'

Predsednik Srbije će na Svetskom ekonomskom forumu u tom švajcarskom gradu boraviti od danas do 19. januara

17.01.2023. 13:35
  • Podeli:
Davos_Svetski ekonomski forum_zastava velike Albanije_Foto Tanjug STR-63c69583eb06a.webp Foto: Tanjug / STR

Na zgradi hotela u Davosu, u kome se održava Svetski ekonomski forum, tačno preko puta hotela u kome će tokom svog boravka na forumu odsesti predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačena je zastava "Velike Albanije" i tzv. Kosova, javio je izveštač Tanjuga iz tog švajcarskog zimovališta.

Predsednik Vučić će u Davosi boraviti od danas do 19. januara. Na Svetskom ekonomskom forumu će imati brojne bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima.

Tokom trodnevnog boravka, prisustvovaće nizu skupova svetskih lidera, među kojima je i sesija na temu "Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu".

Predviđeni su i sastanci sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, koji učestvuju na  tom skupu, saopštila je ranije pres služba predsednika.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()