Demonstranti okupirali Njujork, reagovala policija: Palestinske pristalice zapalile zastavu Izraela

Policija je saopštila da je više osoba privedeno, ali nije navela tačan broj uhapšenih

11.11.2023. 08:49
  • Podeli:
pro-palestinske demonstracije, njujork, paljenje zastave izraela - 10 nov 2023 - AP Photo Eduardo Munoz Alvarez Tanjug (1)-654f31ecb4369.webp Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez/Tanjug

Stotine pristalica Palestinaca zapalilo je na skupu u Njujorku izraelsku zastavu, protestujući protiv Izraela zbog rata u Gazi protiv Hamasa.

Demonstranti su se u petak uveče ponovo okupili i ispred sedišta Njujork tajmsa i poprskali ulaz u zgradu crvenom bojom, tvrdeći da je izveštavanje tih novina o ratu u Gazi pristrasno u korist Izraela, objavio je  Njujork post.

Policija je saopštila da je više osoba privedeno, ali nije navela tačan broj uhapšenih.

Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez/Tanjug
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()