Dve osobe poginule, devet ranjeno u ruskom napadu na Harkov

Usled ruskih napada na Harkov tokom prethodnog dana delimično su oštećene privatne kuće, a u jednoj od njih je goreo krov.

12.10.2024. 14:18
  • Podeli:
harkov AP PhotoAndrii Marienko tanjug (2)-664b86d15f1f4.webp Foto: AP PhotoAndrii Marienko tanjug

U ruskom granatiranju Harkova poginule su dve osobe, a devet je povređeno saopštio je načelnik Harkovske Oblasne vojne uprave (OVA) Oleg Sinegubov. 

"Noćas oko 1.30, kao rezultat granatiranja sela Kupjansk Vuzlovi. Kao rezultat granatiranja, jedna pomoćna zgrada je zapaljena. Jedna 82-godišnja žena je povređena", napisao je on na Telegramu.

Prema njegovim rečima, usled ruskih napada na Harkov tokom prethodnog dana delimično su oštećene privatne kuće, a u jednoj od njih je goreo krov. 

"U granatiranju je povređeno pet osoba, a poginuo je 67-godišnji muškarac", naveo je Sinegubov, prenosi Ukrinform. 

Kako je naveo, u selu Timofejevka u Bogoduhovskom okrugu u granatiranju je delimično oštećena kuća.

Sinegubov je naveo da je u tom napadu muškarac star 38 godina poginuo, dok su žena (56) i muškarac (86). U granatiranju u Šijkovki, u okrugu Izjum, povređen je muškarac (67).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()