Dve osobe ubijene, tri povređene u odvojenim pucnjavama u Hjustonu

Policija za sada nije uhapsila osumnjičene ni u jednom, ni u drugom incidentu

31.03.2024. 20:45
  • Podeli:
američka policija denver AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug-64895aa445968.webp Foto: AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug

Dve osobe su ubijene, a tri su povređene danas u pucnjavama na dve odvojene rođendanske proslave u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštili su lokalni zvaničnici.

Prva pucnjava izbila je na proslavi, kojoj je prisustvovalo oko 50 ljudi, nakon svađe okupljenih, prenosi AP. Dva muškarca, 22-godišnjak i 30-godišnjak prevezeni su u lokalnu bolnicu gde su proglašeni mrtvima.

Druga pucnjava dogodila se u stambenoj zgradi u Hjustonu kada je muškarac, koji se nekoliko puta žalio na glasnu muziku, upao na zabavu i upucao tri osobe.

Dva muškarca i žena prebačeni su u lokalnu bolnicu i nalaze se u stabilnoom stanju.

Policija za sada nije uhapsila osumnjičene ni u jednom, ni u drugom incidentu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()