Eksplozija na mostu u ruskoj oblasti Samara, u prekidu železnički saobraćaj

Prema preliminarnim podacima istrage, oštećeni su ograda i struktura nosača mosta

04.03.2024. 08:23
  • Podeli:
eksplozija - profimedia-65e5767701e07.webp Foto: Profimedia

Železnički saobraćaj je prekinut nakon eksplozije na mostu nedaleko od mesta Čapajevsk u ruskoj oblasti Samara, saopštile su danas operativne službe.

"Snažna eksplozija na železničkom mostu na reci Čapajevka odjeknula je oko pet časova, nakon čega je obustavljen saobraćaj preko mosta", navedeno je u saopštenju, a renosi ruska novinska agencija TASS.

Prema preliminarnim podacima istrage, u eksploziji su oštećeni ograda i struktura nosača mosta. 

Iz Kjubiševske železnice su saopštili da povređenih nije bilo, prenosi RIA Novosti.

"Zbog nezakonitog mešanja neovlašćenih lica u rad železničkog saobraćaja, došlo je do poremećaja u kretanju vozova na deonici Zvezda - Čapajevsk (Samarska oblast) Kujbiševske železnice. Trenutno je saobraćaj vozova na ovoj deonici obustavljen. Neki prigradski vozovi se povlače iz reda vožnje. Povređenih nije bilo“, navedeno je u saopštenju želenzice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()