Erdogan slavi jubilarni rođendan: Putin čestitao - čeka se poseta

Uskoro se očekuje i Putinova poseta Turskoj

26.02.2024. 10:53
  • Podeli:
putun erdogan tanjug sputnjik ap-64f5f08527898.webp Foto: Tanjug/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom i čestitao mu 70. rođendan, saopšteno je iz Erdoganovog kabineta.

''Predsednik Erdogan razgovarao je telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Predsednik Rusije je u toku dana čestitao predsedniku Erdoganu rođendan. Putin je zahvalio našem predsedniku na doprinosu u razvoju prijateljskih tursko-ruskih odnosa'', navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Putin planira da poseti Tursku, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je ranije da do te posete može doći i pre predsedničkih izbora u Rusiji 17. marta.

'"Spremamo se za ovu posetu, datumi još nisu određeni. Očekujemo da će se to dogoditi u doglednoj budućnosti. Ne isključujemo ni mogućnost pre ruskih predsedničkih izbora", rekao je Peskov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()