Erdogan zbog bolesti otkazao pojavljivanje na predizbornom skupu

Erdogan je hospitalizovan u sredu ujutro, nakon što se loše osećao za vreme televizijskog intervjua

28.04.2023. 20:37
  • Podeli:
Recep Tayyip Erdogan_REUTERS-639618703b05d.webp Foto: Reuters

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je, treći dan zaredom, otkazao jedan predizborni skup, nakon što se razboleo od gastroenteritisa.

Erdogan, koji je na čelu Turske dve decenije, kao premijer, a potom i predsednik, pokušaće da dođe do trećeg mandata 14. maja na izborima.

Trebalo je da se pojavi na otvaranju mosta i političkom skupu u gradu Adani, ali je njegovo prisustvo otkazano, pa će se on pojaviti na ceremoniji samo putem video bima, preneo je AP.

Erdogan je hospitalizovan u sredu ujutro, nakon što se loše osećao za vreme televizijskog intervjua.

Američka novinska agencija navodi da je bio bled u četvrtak kada se putem video linka obratio prilikom otvaranja nuklearne elektrane, dok je danas, tokom video obraćanja delovao bolje tokom desetominutnog govora. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()