Evakuisani putnici iz aviona Izi-Džeta nakon eksplozije vejpa u ručnom prtljagu

Avion je leteo iz Grčke za Veliku Britaniju

22.09.2024. 19:02
  • Podeli:
easyjet izi džet aviokompanija pixabay-66d9649e760b9.webp Foto: Pixabay

 Putnici aviona kompanije Izi-Džet koji je letao iz Grčke za Veliku Britaniju evakuisani su nakon što je eksplodirao vejp u ručnom prtljagu jednog putnika.

Avion na letu EZI8261 iz Herakliona, na Kritu, trebalo je da poleti za londonski Getvik u utorak u 13.55 časova kada su zvuci pucanja i dim ispunili kabinu, preneo je Indipendent.

Svih 236 putnika evakuisano je na pistu za nekoliko minuta.

Oni koji su se nalazili u avionu Erbas A321 rekli su za "Meil onajn" da je "veoma veliki crveni bljesak i plamen pratio gusti crni dim".

Nijedan putnik nije povređen u požaru, ali je jedan putnik zadobio povrede dok se evakuisao iz aviona.

Let je odložen, a avion je poleteo je za London posle 23 sata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()