Hitan sastanak, a Erdogan se češlja: Urnebesni snimak zapalio društvene mreže

Snimak turskog predsednika kako se češlja postao je hit na društvenim mrežama

26.04.2024. 14:50
  • Podeli:
recep tayyip erdogan reuters-660a402ec57d6.webp Foto: Reuters

Snimak turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana koji se češlja postao je hit na društvenim mrežama.

Erdogana, koji je došao u četvrtak na proslavu Ustavnog suda u Ankari, sve vreme prati telohranitelj koji mu pred ulazak u salu iznenada pruža češalj. Turski lider je zastao i počeo lagano da se češlja dok je cela delegacija, uključujući i predsednika Ustavnog suda, čekala.

Nakon što je završio sa nameštanjem kose, Erdogan je dao češalj jednom od svojih savetnika, a zatim nasmejan nastavio da šeta sa predsednikom Ustavnog suda Kadirom Ozkajom.

Erdogan je inače prisustvovao proslavi 62. godišnjice osnivanja Ustavnog suda.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()