Horor u Njujorku: Odsečena ljudska noga pronađena na koloseku metroa

Donji ekstremitet je pronađen između 147. i 170. ulice u Bronksu, a inspektori su otvorili istragu

20.02.2024. 16:47
  • Podeli:
njujorška američka policija, američki policajci, njujork - 15 feb 2024 - profimedia-65d4c95d71d63.webp Foto: Profimedia

Njujorška policija pronašla je odsečenu ljudsku nogu na koloseku linije 4 njujorškog metroa, što je poslednji u nizu incidenata u javnom prevozu u tom gradu, preneo je danas Gardijan.

Noga je pronađena između 147. i 170. ulice u Bronksu, a inspektori su otvorili istragu kako bi saznali kome noga pripada i kako je dospela na kolosek.

Nadležni su takođe preuzeli odsečeni ud kako bi uz pomoć analiza saznali kome je pripadao.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u njujorškom metrou, nakon što došlo do masovne pucnjave na stanici metroa u Bronksu kada je ubijena jedna osoba, jedan čovek pronađen mrtav u vagonu metroa, i nakon što je muškarac pretučen metalnom cevi.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adams saopštio je da dodatnih 1.000 policajaca i policajaca u civilu patrorila u metrou, ali uprkos tome je broj kriminalnih incidenata porastao za 22 odsto od početka godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()