Izazov prevazišao sve granice: Tinejdžeri zapalili helikopter na ruskom aerodromu Nojabrsk

Tinejdžeri su zadobili opekotine po licu i rukama

11.09.2024. 14:09
  • Podeli:
helikopter mi-8t - profimedia-0432033448-66e18847b8c54.webp Foto: Profimedia

Nekoliko tinejdžera danas je namerno zapalilo helikopter Mi-8T na ruskom aerodromu Nojabrsk, u okrugu Jamalo-Nenecki, saopštila je pres-služba UTer erlajnsa za Interfaks.

Helikopter je u potpunosti izgoreo, a žrtava, kao ni druge materijalne štete, nije bilo.

Odeljenje za zdravstvo Jamalo-Nenečkog autonomnog okruga saopštilo je da su tinejdžeri zadobili opekotine po licu i rukama, a da se sada nalaze u stabilnom stanju.

Ruski Telegram kanali su prethodno izvestili da su mladići zapalili helikopter zbog izazova koji su dobili na društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()