Izrael umanjio broj poginulih posle napada Hamasa sa 1.400 na 1.200

Hajat nije želeo da precizira zbog čega je broj poginulih Izraelaca revidiran

11.11.2023. 08:29
  • Podeli:
hamas, upad u izrael - 7 okt 2023 - foto AP Photo Ali Mahmud Tanjug-654f2d19be2c7.webp Foto: AP Photo/Ali Mahmud/Tanjug

Izrael je revidirao broj poginulih u napadima Hamasa od 7. oktobra sa 1.400 na oko 1.200, rekao je portparol ministarstva spoljnih poslova Lior Hajat za Tajms of Izrael.

Hajat nije želeo da precizira zbog čega je broj poginulih Izraelaca revidiran.

Mediji na hebrejskom navode da je broj izraelskih žrtava smanjen jer su pojedina spaljena tela pogrešno identifikovana kao tela izraelskih civila, a ne pripadnika Hamasa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()