Izraelska vojska gađana minobacačima iz Libana

Izrael je proteklih nekoliko dana u više navrata razmenjivao vatru sa libanskom militantnom grupom Hezbolah i savezničkim palestinskim frakcijama u Libanu

14.10.2023. 15:58
  • Podeli:
izrael AP PhotoMahmoud Illean via Tanjug-652941d9b4f63.webp Foto: AP PhotoMahmoud Illean via Tanjug

Nekoliko minobacača ispaljeno je danas iz Libana na pozicije izraelske vojske u spornoj oblasti brda Dov na granici dve zemlje, saopštile su Izraelske odbrambene snage. 

Izraelske odbrambene snage uzvratile su vatru i gađale "izvor minobacačke vatre" u Libanu, prenosi Tajms of Izrael.

U toku je istraga o detaljima incidenta, navele su Izraelske odbrambene snage, koje nisu objavile informacije o potencijalnim žrtvama. 

Izrael je proteklih nekoliko dana u više navrata razmenjivao vatru sa libanskom militantnom grupom Hezbolah i savezničkim palestinskim frakcijama u Libanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()