Izraelska vojska: Isporuka humanitarne pomoći za Gazu biće povećana narednih dana

Kako se navodi, Pojas Gaze sada dobija "više nego ikada" pomoć u hrani, vodi, lekovima, kao i šatore i druge vidove pomoći

28.04.2024. 20:23
  • Podeli:
izraelska vojska idf AP PhotoAriel Schalit via Tanjug-65c0aeefe3470.webp Foto: AP PhotoAriel Schalit via Tanjug

Isporuka humanitarne pomoći za Pojas Gaze biće  povećana narednih dana, saopštila je danas izraelska vojska.

"U poslednjih nekoliko sedmica količina humanitarne pomoći koja se doprema u Gazu značajno se povećala. U narednim danima, isporuka pomoći koja ide u Gazu nastaviće da se povećava", rekao je portparol izraelske vojske kontraadmiral Danijel Hagari.

On je naveo da Pojas Gaze sada dobija "više nego ikada" pomoć u hrani, vodi, lekovima, kao i šatore i druge vidove pomoći, preneo je Rojters.

"Slanje pomoći ljudima u Gazi je prioritet", rekao je Hagari dodavši da Izrael vodi rat protiv Hamasa, a ne protiv stanovnika Gaze.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()