Krišom pisala ruskom predsedniku: Putin ispunio najveću želju učenici Viktoriji

Viktorija Afanasjeva se krijući od svoje porodice obratila predsedniku.

07.10.2023. 20:41
  • Podeli:
viktorija afansjeva putin poklon štene  пресс-служба правительства Псковской области.jpg-6521a61b4d9e4.webp Foto: пресс-служба правительства Псковской области

Učenica iz Pskova, grada na severozapadu Rusije, Viktorija Afanasjeva dobila je na poklon od ruskog predsednika Vladimira Putina štene rase Akita Inu, o kome je devojčica dugo maštala i na kraju ga krišom od svoje porodice zatražila od predsednika.

"Na današnji dan učenica iz Pskova dobila je poklon od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Lider zemlje ispunio je dugogodišnji san devojčice - da ima svog psa", navodi se u saopštenju pres-službe vlade Pskovske oblasti, prenose RIA Novosti.

Kako je u Pskovu ovih dana loše vreme, psa su devojčici doneli pravo u kuću. Kako prenosi pres služba regionalne vlade, devojčica je briznula u plač kada je u svom domu ugledala štene. 

Kako je saopštila pres-služba regionalne vlade, devojčica je zahvalila predsedniku na poklonu.

"Zagrlila je svog krznenog prijatelja i kroz suze rekla: Hvala vam puno! Veoma sam srećna", stoji u saopštenju. 

Devojčica je dugo maštala da ima baš psa ove rase, a sve zbog filma "Hačiko". Ona se u tajnosti obratila predsedniku, njeni roditelji nisu znali da je učenica pisala ruskom predsedniku sa molbom da joj pokloni psa. 

Sama je pronašla adresu, poslala poruku, pa tek onda o tome rekla roditeljima.

"Devojčica je odmah rekla da će pas živeti u njenoj sobi. Odlučili su da mu ne menjaju nadimak Umka koji je dobio pri rođenju", navodi se u saopštenju.

Pre nekoliko meseci devojčica Irina Morozova iz Jenakijeva takođe se obratila ruskom predsedniku i na poklon dobila štene pomeranca, koje joj je uručio na poklon vršilac dužnosti šefa samoproglašene DNR Denis Pušilin, dodaju RIA Novosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()