Krvavi napad Izraela na Kan junis: Poginuo najmanje 51 Palestinac, ranjeno njih 82

Rojters je preneo da su bombardovani škola i Institut za zbrinjavanje raseljenih lica

02.10.2024. 12:05
  • Podeli:
napad izraela na kan junis, izrael, pojas gaze, palestinci -  2 oktobar 2024 - foto Reuters-66fd1ae63afec.webp Foto: Reuters

Najmanje 51 Palestinac je poginuo, a 82 je ranjeno u izraelskoj vazdušnoj i kopnenoj operaciji u južnom gradu Kan Junis, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja Gaze.

Kako je ranije danas objavljeno, u izraelskim napadima tokom noći poginule su najmanje 32 osobe u južnoj Gazi, uglavnom žene i deca, dok je vojska pokrenula kopnene operacije u Kan Junisu.

Bolnica u Kan Junisu saopštila je da je primila tela nakon teških izraelskih vazdušnih napada i kopnenih operacija u gradu tokom noći i jutra, preneo je AP.

Rojters je preneo da su bombardovani škola i Institut za zbrinjavanje raseljenih lica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()