London: Dečak povređen u napadu naoružanog muškarca podlegao povredama

U današnjem napadu je povređeno ukupno pet osoba - tri civila i dva policajca

30.04.2024. 15:11
  • Podeli:
britanska londonska policija, london, policija ubila čoveka koji je imao samostrel, 30 jan 2024 - profimedia (2)-65b8d98099b03.webp Foto: Profimedia

Londonska policija saopštila je da je trinaestogodišnji dečak koji je ranije danas u istočnom delu Londona uboden nožem, preminuo u bolnici, a da je napadač naoružan hladnim oružjem uhapšen.

"Sa velikom tugom potvrđujem da je jedan od povređenih u incidentu, 13-godišnji dečak, preminuo od zadobijenih povreda", rekao je portparol policije Stjuart Bel, prenosi Gardijan.

U današnjem napadu je povređeno ukupno pet osoba - tri civila i dva policajca, a dečak je, ubrzo nakon što je prebačen u bolnicu, preminuo.

"Svi u londonskoj policiji su u mislima uz porodicu u ovom nezamislivo teškom trenutku", rekao je Bel i naglasio da policija pokušava prioritetno da utvrdi "sve činjenice".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()