Majka dečaka koji je teško ranio učiteljicu u Virdžiniji dobila dve godine zatvora

Zbir državnih i saveznih kazni iznosi ukupno skoro četiri godine iza rešetaka

15.12.2023. 21:49
  • Podeli:
abi zverner, Abby Zwerner, 3 nov 2023 - profimedia-657cbb3aba09a.webp Foto: Profimedia

Majka šestogodišnjaka koji je pucao na svoju učiteljicu u Virdžiniji osuđena je danas na dve godine zatvora zbog krivičnog dela zanemarivanja dece.

Sudska odluka doneta je skoro godinu dana nakon što je njen sin Deže Tejlor pištoljem teško ranio učiteljicu Abi Zverner, preneo je AP.

Današnja presuda bila je drugi put da je Tejlorova pozvana na odgovornost, jer je u novembru osuđena na 21 mesec zbog upotrebe marihuane dok je posedovala oružje.

Zbir njenih državnih i saveznih kazni iznosi ukupno skoro četiri godine iza rešetaka.

AP dodaje da je sin Tejlorove izjavio da je došao do majčinog pištolja kalibra devet milimetara tako što se popeo na fioku da bi dospeo do vrha komode, gde se nalazila mamina torbica u kojoj je bilo oružje. 

Kako navodi agencija, oružje je sakrio u svoj ranac, a zatim u džep, pre nego što je upucao i ranio svoju učiteljicu, Abi Zverner, ispred učionice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()