Meksikanac se pravdao da ne može da diše: Uhapšen muškarac koji je otvorio vrata na avionu

Nakon što je otvorio vrata, hodao je po krilu aviona

28.01.2024. 23:59
  • Podeli:
avion, letelica, airplane, pixabay-65756a6781357.webp Foto: Pixabay

 Muškarac koji je otvorio vrata za hitne slučajeve na avionu u Meksiku i hodao po krilu, nakon što je letelica stajala na pisti nekoliko sati, bez klima uređaja ili vode za putnike, uhapšen je.

Avion je trebalo je da leti za Gvatemala siti iz glavnog grada Meksika, a Aeodrom Meksiko internešnl saopštio je da nije izazvana nikakva šteta, prenosi BBC.

Ostali putnici su u zajedničkom saopštenju naveli da je muškarac imao podršku svih putnika, jer je let kasnio iz tehničkih razloga.

"Svi putnici na letu od Meksika ka Gvatemali složni su da putnik koji je otvorio vrata ima zaštitu svih nas jer je odlaganje poletanja i nedostatak vazduha stvorio opasne uslove po zdravlje putnika. Spasio nam je živote", naveli su putnici na društvenoj mreži, uz lični potpis podrške.

Incident se dogodio u četvrtak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()