Miror: Princ Endru se zaključao u kuću zbog dokumenata o Epstajnu

Vojvoda je decidno više puta negirao sve optužbe protiv njega.

08.01.2024. 08:43
  • Podeli:
profimedia-0832309615 Prince Andrew prinv endrju od jorka-659ba77b03b95.webp Foto: Profimedia

Britanski princ Endru se navodno "zaključao" u kuću nakon novih objavljivanja dokumenata seksualnog prestunika Džefrija Epstajna, u kojima se pominje Endruova veza sa pokojnim američkim milionerom.

Izvor je rekao za londonski ''Miror'' da "Endru nema ideju kako da odgovori" i da nije izlazio napolje otkako su se pojavile teške optužbe ove nedelje o Epstinovim prijateljima i poznanicima.

"Nema emocionalnu širinu da se nosi sa ovim. Zaključao se u sobu i ne zna kako da odgovori. Ovo ga je opustošilo", rekao je izvor.

Najveća antimonarhistička grupa u Velikoj Britaniji ''Ripablik'' prijavila je  princa Endrua londonskoj policiji nakon što su nedavno objavljeni sudski dokumenti koji ga povezuju s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstinom.

Vojvoda je decidno više puta negirao sve optužbe protiv njega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()