Moskva: Kod Krokus siti hola građani pale sveće i ostavljaju sveće i igračke

U Moskvi je danas saopšteno da je u vezi sa napadom uhapšeno 11 osoba

23.03.2024. 11:36
  • Podeli:
moskva, teroristički napad u moskvi, krokus siti hol, cveće i sveće - 23 mart 2023 - profimedia-65feb226280bf.webp Foto: Profimedia

Kod koncertne dvorane Krokus siti hol kod Moskve, gde je u sinoćnjem terorističkom napadu poginulo najmanje 115 ljudi, građani danas pale sveće i ostavljaju cveće i igračke, odajući poštu poginulima.

Prema poslednjim podacima, u napadu je ubijeno 115 ljudi.

U Moskvi je danas saopšteno da je u vezi sa napadom uhapšeno 11 osoba, među kojima su i četiri osobe koje su direktno učetvovale u napadu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()