Muškarac uhapšen pošto je udario automobilom u ogradu Bakingemske palate

Britanski mediji navode da su svedoci rekli da su čuli "glasan prasak"

10.03.2024. 14:42
  • Podeli:
bakingemska palata, automobil udario u ogradu bakingemske palate - 10 mart 2024 - profimedia-65edb86ec8192.webp Foto: Profimedia

Britanska policija saopštila je danas da je jedan muškarac uhapšen nakon što je automobilom udario u kapije Bakingemske palate u centru Londona. 

Policija je navela da se incident dogodio u subotu rano ujutro i da je muškarac uhapšen na licu mesta, kao i da nije bilo povređenih. U toku je istraga o incidentu.

Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vidi se automobil ispred kapije palate, prenosi Rojters.

Britanski mediji navode da su svedoci rekli da su čuli "glasan prasak". 

Bakingemska palata je saopštila da nijedan član kraljevske porodice nije bio u palati kada se dogodio incident i da je u toku popravka kapije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()