Nakon dva meseca ćutanja: Oglasila se Bakingemska palata

Kralj Čarls III se leči od karcinoma, baš kao i princeza od Velsa Kejt Midlton

27.04.2024. 21:30
  • Podeli:
Joe GiddensPA via AP, Tanjug, Kralj Čarls i Kamila-65d484713c79f.webp Foto: Joe GiddensPA via AP, Tanjug

Nakon skoro dva meseca ćutanja, Bakingemska palata se konačno oglasila o stanju kralja Čarlsa III.

Kralj Čarls III se leči od karcinoma, baš kao i princeza od Velsa Kejt Midlton, a informacije o njegovom stanju su bile prilično šture.

Nakon što su se pojavljivale brojne vesti o tome i navodni planovi o Čarlsovoj potencijalnoj sahrani, Palata se oglasila i otkrila kada će se kralj vratiti na dužnosti.

"Njegovo Veličanstvo Kralj će se uskoro vratiti javnim dužnostima nakon perioda lečenja i oporavka nakon nedavne dijagnoze raka.

Kako bi obeležili ovu prekretnicu, kralj i kraljica će sledećeg utorka zajedno posetiti centar za lečenje raka, gde će se sastati sa medicinskim specijalistima i pacijentima. Ova poseta će biti prva u nizu spoljnih angažmana koje će Njegovo Veličanstvo preduzeti u narednim nedeljama. Pored toga, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Veličanstva cara i caricu Japana u državnu posetu u junu, na zahtev Vlade Nj.V. 

Kako se približava prva godišnjica krunisanja, Njihova Veličanstva ostaju duboko zahvalna za mnoge ljubaznosti i dobre želje koje su primili iz celog sveta tokom radosti i izazova protekle godine", stoji u saopštenju, prenosi britanski HELLO.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()