Nema mira na Bliskom istoku: Dronovi doleteli iz Libana i pali u Izrael, jedna osoba teško povređena

Vojska je saopštila da je pored dronova koji su pali, "izvestan broj sumnjivih vazdušnih ciljeva" presretnut

11.07.2024. 12:21
  • Podeli:
dron, dronovi, napad dronom, dronovima - shutterstock (2)-65699b842740d.webp Foto: Shutterstock

Jedna osoba teško je povređena kada je nekoliko dronova iz Libana danas palo na teritoriju Izraela, saopštili su izraelska vojska (IDF) i lokalni zvaničnik.

Vojska je saopštila da je pored dronova koji su pali, "izvestan broj sumnjivih vazdušnih ciljeva" presretnut, prenosi Rojters. 

Libanska grupa Hezbolah koju podržava Iran i Izrael već devet meseci razmenjuju vatru preko granice, paralelno sa ratom u Pojasu Gaze.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()