Novi izraelski napadi: U Gazi desetine ubijenih, u Libanu dvoje

Izraelske snage, takođe su izvele više racija na okupiranoj Zapadnoj obali, ubivši najmanje četiri Palestinca i ranivši na desetine

13.03.2024. 09:57
  • Podeli:
Liban napad izraela x@AlakhbarNews-65f16a3ac9ef3.webp Foto: x@AlakhbarNews

Dve osobe su ubijene u navodnom napadu izraelske bespilotne letelice na vozilo u gradu Tiru na jugu Libana u južnom Libanu, saopštili su libanski zvaničnici.

Identitet žrtava još nije poznat.

Vafa: Novi izraelski napadi širom Pojasa Gaze, desetine ubijenih

Više desetina civila ubijeno je u noćnim izraelskim napadima širom Pojasa Gaze. Većina ubijenih su žene i deca, javlja palestinska novinska agencija Vafa.

Izraelske snage, takođe su izvele više racija na okupiranoj Zapadnoj obali, ubivši najmanje četiri Palestinca i ranivši na desetine, dodaje Vafa.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()