Novi napad nožem u Australiji: Najmanje četiri osobe ranjene nožem na zapadu Sidneja

Napad se dogodio u crkvi Hrista Dobrog Pastira u Vejkliju, dok je biskup vodio službu

15.04.2024. 13:11
  • Podeli:
australija hitna pomoć Darren EnglandAAP Image via AP via Tanjug-64eb028376b6c.webp Foto: Darren EnglandAAP Image via AP via Tanjug

Najmanje četiri osobe su ranjene u napadu nožem u crkvi na zapadu Sidneja.

Napad se dogodio u crkvi Hrista Dobrog Pastira u Vejkliju, dok je biskup vodio službu, koja se prenosila onlajn.

Više ekipa policije i Hitne pomoći izašlo je na lice mesta.

Među povređenima su četiri muškarca, za koje se veruje da su starosti od 60, 50, 30 i 20 godina. Među ranjenima je i biskup.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se napadač kako prilazi biskupu i ubada ga nožem, prenose australijski mediji. 

Snimci nisu verifikovani, a policija nije potvrdila da je došlo do ovog incidenta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()