Novinar i kamerman Al Džazire povređeni u izraelskom napadu dronom

Vael Danduh je prebačen u bolnicu Naser, dok do Samera Abudake bolničari ne mogu da dođu zbog granatiranja koje traje

15.12.2023. 15:44
  • Podeli:
izraelski napad na Rafu, palestinci, Rafa, 15 dec 2023 - AP Photo Hatem Ali Tanjug-657c65a26ee5f.webp Foto: AP Photo/Hatem Ali/Tanjug

Šef Al Džazirnog biroa za Gazu Vael Dahduh i njegov kamerman Samer Abudaka ranjeni su u Kan Junisu, na jugu Pojasa Gaze posle, kako se veruje, izraelskog napada dronom, javlja ta televizija.

Dahduh je ranjen gelerima na nadlaktici, prebačen je u bolnicu Naser i njegove povrede se smatraju lakšim.

Abudaka je, takođe, zadobio povrede od gelera.

On se i dalje nalazi blizu škole Farhana jer bolničari ne mogu da dođu do njega zbog izraelskog granatiranja.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()