Objavljen uznemirujući snimak bombaša samoubice u Ankari: Razneo se pred policijom

Ranjeni policajci nisu u životnoj opasnosti

01.10.2023. 14:01
  • Podeli:
ankara samoubica reuters-65195f7fcd145.webp Foto: Reuters

Turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja izjavio je da policajci koji su ranjeni u napadu u Ankari nisu životno ugroženi.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak lokalnih kamera koji prikazuje trenutak kada je bombaš samoubica ušao u zgradu Generalne direkcije policije u Ankari.

Podsetimo, dvojica napadača, koji su došli manjim vozilom ispred ulaza Generalne direkcije policije u Ankari, jutros su u 9.30 sati po lokalnom vremenu izvršili bombaški napad. Jedan od napadača se razneo, a drugi je neutralisan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()