Ovakvu reklamu još niste videli: CIA objavila video u kom poziva Ruse da postanu američki špijuni

CIA je objavila video na ruskom jeziku pod nazivom "Zašto sam uspostavio kontakt sa CIA"

08.09.2023. 20:19
  • Podeli:
spijuniranje_proganjanje-64464f0d89d87.webp Foto: Pixabay

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA), koja pokušava da regrutuje što više Rusa kao špijune, objavila je video snimak u kojem se apeluje na moskovske zvaničnike da kažu istinu o ruskom sistemu.

CIA je objavila video na ruskom jeziku pod nazivom "Zašto sam uspostavio kontakt sa CIA" na društvenim mrežama koji prikazuje čoveka koji bi, po svemu sudeći, trebalo da bude ruski zvaničnik koji hoda kroz ruski grad prekriven snegom i koji kaže da ruska vlast u svojim izveštajima iskrivljuje istinu i zatim ulazi u zgradu ruske vlade, preneo je Rojters.

U snimku je zatim detaljno opisan način na koji može da se stupi u kontakt sa CIA sa sedištem u Lengliju u američkoj državi Virdžiniji. 

Direktor CIA Vilijam Berns rekao je u julu da je nezadovoljstvo među nekim Rusima zbog rata u Ukrajini stvorilo retku priliku za regrutovanje špijuna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()