Palestinska uprava u Gazi: Od početka napada Izraela poginulo 48 novinara

Poslednja žrtva je Jahja Abu Menija, koji je radio na radiju Al Aksa

07.11.2023. 18:59
  • Podeli:
press_gaza_anadolija 1-654a3a133d46d.webp Foto: Anadolija

Palestinska uprava u Pojasu Gaze objavila je danas je u izraelskim napadima na Gazu od 7. oktobra poginulo 48 novinara, prenela je Anadolija.

U saopšenju Kancelarije za medije navodi se da je u poslednjim napadima poginuo Jahja Abu Menija, koji je radio na radiju Al Aksa.

Upućene su poruke saučešća porodicama, rodbini i svim kolegama novinara koji su poginuli u bombardovanju izraelske vojske.

Izraelska vojska pokrenula je vazdušne i kopnene napade na Pojas Gaze posle prekograničnog napada Hamasa 7. oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()