Plaćenici Vagner grupe zauzeli još dve oblasti unutar Bahmuta?

Ipak, nije bilo načina da se proveri istinitost te tvrdnje, navodi Rojters

15.04.2023. 16:54
  • Podeli:
wagner-grupa2-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Borci ruske paravojne formacije Vagner zauzeli su još dve oblasti ukrajinskog grada Bahmuta, odnosno, kako ga u Moskvi nazivaju, Artjomovska, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

Rojters prenosi da nije bilo načina da se proveri istinitost te tvrdnje.

Ukrajinske trupe su bile prinuđene da se povuku sa određenih teritorija u Bahmutu, pošto je Rusija pokrenula ponovni napad uz intenzivnu artiljerijsku vatru u protekla dva dana, prenela je ranije britanska agencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()